Biografie

Elisabeth liep de straat uit zonder achterom te kijken

Een biografie is een uitgebreide levensbeschrijving van een persoon en kan informatief of verhalend van opzet zijn. Een biografie geeft een goed inzicht in de persoonlijkheid en het karakter van de beschreven persoon, evenals een mooi beeld van zijn omgeving en de tijd waarin het zich afspeelt. Hierbij is veel aandacht voor details.

Ons leven is een aaneenschakeling van mooie gebeurtenissen, moeilijke periodes en belangrijke mijlpalen. Al lange tijd leggen we zulke gebeurtenissen vast door de foto’s die we maken. Velen hebben de behoefte te vertellen over hun leven en dit te delen met naasten. Een biografie is daarvoor een zeer geschikte mogelijkheid. Daarnaast kan een biografie ook uitleg geven over een bepaalde gebeurtenis in je leven en de gevolgen daarvan of een lang bewaard geheim delen. 

Een biografie kan over jezelf gaan, maar ook over een voorouder, een familielid of als familieverhaal of familiegeschiedenis worden geschreven. Ook biografieën over (familie)bedrijven of verenigingen behoren tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld bij een jubileum. 

Een biografie is een prachtig en blijvend cadeau voor je naasten, vrienden of collega's.

Een biografie kan geschreven worden aan de hand van foto's, brieven, archiefmateriaal en anekdotes. Het is een intensief proces dat enkele maanden kan duren.

Prijs vanaf € 950,= inclusief vier gesprekken van ongeveer twee uur. 

Kijk bij werkwijze voor meer informatie.

Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact met me opnemen. 

 

Biografie - Verhaal voor morgen - Verhaal voor morgen © 2019
website by gosidesign gosidesign