Creatief schrijven, biografie schrijven

Op verzoek geef ik cursussen bij mij thuis in Duizel

Wil je graag een cursus creatief schrijven of biografie schrijven volgen in een klein groepje? Dat kan, bij mij thuis in Duizel. 
In zes bijeenkomsten maak je kennis met de beginselen van het schrijven van een goed verhaal, of ga je aan de slag met je (auto)biografie. 

Tijdens de cursussen staan het creatieve proces en het schrijfplezier voorop. Je hebt geen schrijfervaring nodig. 

Creatief schrijven:
Elke bijeenkomst behandelt een ander thema, bijvoorbeeld personages, setting, dialoog, etc. Je gaat aan de slag met leuke, laagdrempelige opdrachten. 

Biografie schrijven
Tijdens de bijeenkomsten leer je hoe je jouw verhaal (of dat van een ander, of je familie) prettig leesbaar op papier zet. Je gaat aan de slag met leuke, laagdrempelige opdrachten om je schrijfstijl en creativiteit te ontdekken. Daarnaast ga je aan de slag met je eigen verhaal, waaraan je thuis verder werkt. Aan bod komt bijvoorbeeld het doel van je (auto)biografie, hoe je deze opzet, de personen en de omgeving, beeldend schrijven, tijdsbeeld. Ook is er aandacht voor onder andere het ophalen van herinneringen, interviewen en onderzoek doen voor je verhaal. Voor deze cursus is geen schrijfervaring nodig, maar het is wel belangrijk dat je weet over wie je je biografie wilt schrijven. 

Tijdens de cursus ervaar je wat schrijven voor je betekent en hoe jouw teksten op anderen overkomen. Aan het einde van de cursus heb je genoeg  informatie en inspiratie om met je eigen verhaal aan de slag te gaan. 

Ook workshops van een halve of hele dag behoren tot de mogelijkheden. Leuk om met familie, vrienden of collega's te doen. 

Interesse? Neem gerust contact op. 

Cursussen - Verhaal voor morgen - Verhaal voor morgen © 2019
website by gosidesign gosidesign