Levensverhaal 

Na een lang ziekbed besloot ik het roer om te gooien

Een levensverhaal, ook wel levensportret genoemd, is een persoonlijk verhaal over je leven of over een deel daarvan. Je kunt de lezer meenemen naar je vroegste herinneringen of laten ervaren hoe jij een bepaalde periode uit je leven beleefde. Welke beslissingen heb je genomen, waar was je trots op, wie heb je ontmoet, wat is een keerpunt geweest?

Een levensverhaal kun je om verschillende redenen laten maken:

De herinnering levend houden

Sommige periodes in je leven zijn zo bijzonder of tekenend dat ze niet vergeten mogen worden. Het heeft zo'n indruk op je gemaakt dat je het graag wilt delen met anderen. Je kindertijd, je periode in het buitenland, je jaren als directeur van het familiebedrijf. Je diepste gedachten, gevoelens en emoties wil je daarbij graag aan het papier toevertrouwd zien.

Voor je kleinkinderen

Word je of ben je opa of oma? Misschien ga je terugdenken aan de tijd dat je kinderen klein waren, of aan je eigen jeugd. Hoe groeide jij op en hoe zal je kleinkind opgroeien? Wat zijn jouw jeugdherinneringen? Knikkeren op het schoolplein, altijd meehelpen thuis, de beker chocolademelk op je verjaardag. Wat wens je voor je kleinkind? Een levensverhaal met jouw jeugdherinneringen is een persoonlijk en uniek (kraam)cadeau!

Om gebeurtenissen een plaats te geven

Iedereen maakt gebeurtenissen mee die grote indruk maken. Sommige verwerk je gemakkelijk, andere blijven je achtervolgen. Het is vaak moeilijk om over te praten. Hoewel geen therapie, kan het toch een goede manier zijn om gebeurtenissen een plaats te geven. Er met iemand over praten die niet persoonlijk betrokken is, is vaak gemakkelijker. Zo hoef je geen rekening te houden met de gevoelens van iemand die dichtbij staat en kun je vrijuit praten. Het proces van praten, betrokken zijn bij het schrijven, daarna teruglezen en kunnen opbergen van deze herinnering kan een stuk rust geven.

Prijs vanaf € 125,= voor een klein levensverhaal, inclusief een gesprek van ongeveer een uur.

Prijs vanaf € 250,= voor een groot levensverhaal, inclusief twee gesprekken van ongeveer een uur.

Het levensverhaal gedrukt als boek met foto's of een uitgebreidere versie kan natuurlijk ook.

Exclusief eventuele reiskosten, BTW en verzendkosten.

Kijk bij werkwijze voor meer informatie.

Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact met me opnemen. 

Levensverhaal - Verhaal voor morgen - Verhaal voor morgen © 2019
website by gosidesign gosidesign