Jouw verhaal kan inspireren, motiveren en herkenning bieden

Over je geboortedatum en –plaats hoef je waarschijnlijk niet lang na te denken. Het zijn feiten die je gewoon weet. Voor degenen die na je komen zijn deze feiten gemakkelijk op te zoeken.

Als je nu terugdenkt aan de tijd dat je als kind aan de keukentafel zat, zie je bijvoorbeeld je moeder de grote pan op tafel zetten, ervaar je hoe je broer het stuk vlees van je bord wil halen en ruik je de kaneel in de warme pap.

Deze ervaringen, jouw herinneringen, maken jou tot wie je bent. Het laten opschrijven hiervan kan niet anders dan een prachtig levensverhaal opleveren. Hierdoor word je bereikbaar voor mensen die na jou komen. Niet alleen nu, maar van generatie op generatie interessant, vermakelijk en ontroerend om te lezen.

Ook voor jezelf is het laten opschrijven van je levensverhaal of biografie waardevol. Je herontdekt als het ware je eigen leven. Het is erg leuk om mee bezig te zijn, maar het kan ook helpen om gebeurtenissen een plaats te geven.

Elk verhaal, groot of klein, is de moeite waard om opgeschreven te worden. Een uniek en waardevol cadeau, voor nu en voor morgen.

Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact met me opnemen. 

waarom
Waarom - Verhaal voor morgen - Verhaal voor morgen © 2019
website by gosidesign gosidesign